Dit is één smerige manier om een kater te verzachtenKennelijk werd konijnenpoepthee ooit gebruikt om katers te genezen.

Dit geloven we niet helemaal.

Maar volgens de legende was een populair middel tegen een kater een kop thee met konijnenpoep in het Wilde Westen. Alleen... waarom?

Natuurlijk voelen mensen zich soms rot door een kater, maar dit spul drinken is toch zeker niet de oplossing! Dit lijkt een veel minder smakelijke optie dan een gefrituurd ontbijt.

Klik hier om naar de vorige pagina te gaan

Waarschijnlijk was dit niet zozeer een remedie tegen een kater, maar veeleer een manier om ervoor te zorgen dat je lichaam de nog in je lichaam aanwezige alcohol snel zou verwijderen. Tenslotte kunnen katers en paardrijden geen goede combinatie zijn geweest!


Nog een andere onaangename kater remedie


Het is geen verrassing dat er meer remedies tegen een kater zijn voorgesteld dan er überhaupt te tellen zijn.

We hebben altijd willen genieten zonder de onvermijdelijke gevolgen de volgende dag te moeten dragen en iedereen vreesde de zelf veroorzaakte, aan drank gerelateerde bonzende hoofdpijn. Duizenden jaren geleden probeerden sommigen dit te bestrijden door ingemaakte schapenogen te eten.


Deze culinaire keuze werd bij het ontbijt genuttigd - vermoedelijk, als de schapenogen niet hielpen om de kater te verzachten, deden ze je op zijn minst overgeven!

Vreemd genoeg wordt deze traditie op sommige plaatsen tot op de dag van vandaag voortgezet.

Klik hier om naar de vorige pagina te gaan