Opera per Tutti! o.l.v. Mylou Mazali komt naar Maastricht


Voormalig Brunssumse brengt uniek concert in de St. Janskerk aan het Vrijthof Maastricht

Maastricht, 02-04-2012

Opera per Tutti! met Limburgse zangers Imara Thomas-sopraan, Marjolein Bonnema-sopraan van Opera Zuid en Harald Quaaden-tenor uit Maastricht o.l.v. Mylou Mazali mezzo-sopraan, geven een uniek matinee-concert op 15 april en 10 juni a.s. in de St Janskerk aan het Vrijthof in Maastricht.


Een matinee-concert zoals u nog nooit heeft beleefd, toegankelijk, begrijpelijk en zeer betaalbaar voor iedereen. Het concert begint om 14.30 uur. Kassa en zaal zijn open om 13.50 uur. Opera per Tutti! brengt de mooiste aria's, duetten en operafragmenten uit bekende en minder bekende opera's. Op het programma staan 17 operafragmenten bestaande uit aria's, duetten, terzetten en kwartetten uit diverse opera's; van Monteverdi tot Menotti. Omdat het concert in de St janskerk plaatsvindt brengt Opera per Tutti! de opera ook letterlijk dichter bij de mensen , wat een unieke extra sensatie geeft!

Opgegroeid in Brunssum

Als kind groeide Mylou op in Brunssum als dochter van een voormalig luchtmacht persvoorlichter bij het toenmalige hoofdkwartier AFCENT, thans Joint Force Command HQ Brunssum. Zij ging daar naar de Nutsschool waar zij van haar tweede tot haar tiende jaar verbleef. Op haar tiende jaar verliet zij Brunssum. Inmiddels heeft ze zich ontwikkeld tot een operazangeres van internationale allure.

Om een impressie te krijgen van dit zeer ontspannen en onderhoudende concert kunt u naar Youtube gaan: http://www.youtube.com/watch?v=3068JTPHjyA

Inmiddels is het begrip ‘Opera per Tutti’ een uniek fenomeen in Nederland geworden waaraan meer dan 90 zangers, pianisten en studenten van de Dutch National Opera Academy (DNOA) verbonden zijn. Laat u verrassen door de kwaliteit, de ambiance en de lichtvoetige anekdotes van Mylou. Zij presenteert het programma en toelichting tussendoor zelf op een uiterst onderhoudende, levendige en humorvolle wijze. Bij de allerbekendste aria mag je zelf meezingen! Reserveer nu voor Opera per Tutti! in de St Janskerk te Maastricht. U kunt dit doen via de website: http://www.operapertutti.nl/reserveren/

Bron: Nieuwsbank

Klik hier om naar de vorige pagina te gaan