MAASTRICHT, 11-04-2011


Puur & Zinnenprikkelend brengt bijzondere producten bijeen op het belevingsplein in stand N525 op de Lentebeurs 2011.

Tijdens de Lentebeurs, welke dit jaar plaatsvindt van 13 tot en met 20 april 2011 in het MECC te Maastricht, kunnen bezoekers proeven en genieten van prachtige producten.


Op het Belevingsplein Puur & Zinnenprikkelend kunnen de bezoekers kennismaken met :

Radijs als snack en in gerechten van de Nederlandse Radijstelers Candiezz Snoeptomaatjes van VersDirect.nl uit Barendrecht


Van Enckevort Aardbeien, Neerlands smakelijkste aardbei uit Kronenberg (L)


Zwarte Knoflook van Kuperusfoods, Leeuwarden.


‘nJOYfood, radijs- en oranje paprikasoep, jams, mosterd en chutney van Flavours International, Naaldwijk.


‘nJOYfood ambachtelijk gevulde koeken en bakkerijdelicatessen Flavours International, Naaldwijk.


Delicatessen Lekkers uit Hongarije, Moerdijk. Addenda®


Campanula’s van Telersvereniging Addenda, Naaldwijk TiSento Calandiva ® van Kwekerij Zuydgeest ,


De Lier Mystic Nature decoratieve paddenstoelen van Kwekerij Patent, De Lier Biologische kruiden op pot, vaste Plantenkwekerij Radder, Margraten.


Hoeksche Chips, ambachtelijk bereidde aardappel chips uit de Hoekse Waard Oranje paprikaproducten, Kwekerij Hermans-Walter, Sevenum


Daarnaast wordt de gezond eten campagne 2 x 2 ( 2 x groenten 2 x fruit) van het Groente en Fruitbureau uit Zoetermeer ondersteund.


Een groeiende groep telers en producentenorganisaties van bijzondere producten vindt het belangrijk om de consument te ontmoeten, de producten voor te stellen en de reacties van consumenten te horen.


Tijdens de Lentebeurs op het belevingsplein Puur & Zinnenprikkelend kunnen de ruim 43.000 bezoekers van de beurs genieten van de decoraties, geuren en smaken van de diverse producten.

Tijdens de beurs is er een leuke actie van TiSentoCalandiva® en Addenda®.


Vroege vogels kunnen, zo lang de voorraad strekt, tegen inlevering van de verspreide actiebon een gratis plantje komen afhalen.

Romeo Sommers, de topstylist van Intratuin, zal verschillende dagen op de stand de bezoekers stylingtips geven en laten zien welke leuke decoraties er met de gepresenteerde producten kunnen worden gemaakt.

Een impressie van de verschillende deelnemers is te vinden op de website www.puur-zinnenprikkelend.nl. Het sfeerplein Puur & Zinnenprikkelend vindt u op standnummer N525

Bron: Nieuwsbank

Klik hier om naar de vorige pagina te gaan