DOGGIES.nl inventariseert lokale hondenbedrijven


Nederland telt meer dan 1 miljoen hondenbezitters, die allemaal op zoek zijn naar de beste adressen voor hun hond. De nieuwe vergelijkingssite www.doggies.nl heeft al meer dan 6500 lokale hondenbedrijven in kaart gebracht en dat worden er elke dag meer.
In bijvoorbeeld de regio Amsterdam kunnen hondenbezitters de beste adressen kiezen uit ruim 260 hondenscholen, trimsalons, dierenwinkels, dierenartsen, uitlaatservices en nog veel meer hond-gerelateerde bedrijven.

Het doel van de site is hondenbezitters inzicht te geven in de kwaliteit van de hondenbedrijven in hun eigen omgeving. Iedere hondenliefhebber kan anoniem zijn favoriete bedrijf aanprijzen of zijn teleurstelling of kritiek uiten. De categorieën lopen uiteen van hondvriendelijke restaurants tot crematoria en er is uitgebreide informatie beschikbaar over meer dan 300 losloopgebieden door heel Nederland.

Ondernemers met een hondenbedrijf kunnen gratis een foto, link en informatie toevoegen ter promotie van hun bedrijf.
Er zijn bovendien flyers beschikbaar om het plaatsen van beoordelingen te stimuleren. Het aantal beoordelingen over een bedrijf heeft een positieve invloed op de vindbaarheid van dat bedrijf in Google.

www.doggies.nl

Bron: Nieuwsbank


Klik hier om naar de vorige pagina te gaan