Uitreiking opbrengst Books 4 Life aan goede doelen


NIJMEGEN, 27-10-2011 -- Benieuwd hoe een goed boek de wereld verbetert?


Kom dan op zaterdag 19 november tussen 13.00 en 17.00 uur naar Books 4 Life in de Tooropstraat 117 in Nijmegen. De middag zal in het teken staan van “werken aan een betere wereld”.

In de loop van de middag zijn verschillende workshops te volgen of eens snuffelen tussen de tweedehands boeken.

Als grande finale maakt Books 4 Life bekend hoeveel geld de verkoop van tweedehands boeken voor het goede doel dit jaar heeft opgeleverd.


Books 4 Life zamelt tweedehands boeken in en verkoopt deze voor een zacht prijsje via zes winkels in Nederland. Negentig procent van de opbrengst gaat naar goede doelen: de helft voor een doel dat iedere winkel zelf kiest en de andere helft is voor Amnesty International en Oxfam Novib.

De uitreiking vindt plaats in de jongste Books 4 Life winkel. De vestiging in Nijmegen is in november exact een jaar open. Als onderdeel van het programma zullen drie kleinschalige goede doelen een pitch presenteren om in aanmerking te komen voor de Nijmeegse opbrengst.

Het belooft een spectaculaire middag te worden! Toegang is gratis en de winkel is open. Iedereen die interesse heeft in een betere wereld en/of een goed boek, is dan ook van harte welkom.

Wat: Uitreiking Jaaropbrengst Books 4 Life met verschillende workshops

Waar: Tooropstraat 117 in Nijmegen
Wanneer: 19 november 2011
Hoe laat: 13.00 - 17.00
Kosten: gratis


Andere Books 4 Life zijn te vinden op de volgende adressen:


Amsterdam, Taksteeg 8
Eindhoven, Hertogstraat 2n
Groningen, Oude Kijk in 't Jatstraat 30
Maastricht, Grote Gracht 80-82
Tilburg, campus van de Universiteit van Tilburg. Kamer 044 gebouw CVoor meer informatie kunt u terecht op www.books4life.nl.

Bron: Nieuwsbank


Klik hier om naar de vorige pagina te gaan